Publicitat
Publicitat

Nous plats frescos i ecològics per a l’estiu

La marca Biobo presenta setze propostes diferents que abasten tots els grups d’aliments

Hamburguesa d’algues, tofu amb arròs integral o una crema de pastanaga són alguns dels nous plats que la marca Biobo, de Bio Bio Restauració, ha concebut per a la seva línia de productes precuinats d’aquest estiu. En total, la proposta alimentària inclou setze propostes diferents que abasten tots els grups d’aliments per tal de garantir una alimentació saludable, equilibrada i 100% ecològica. La nova línia de productes ja està disponible al supermercat Veritas i altres punts de venda de referència.

Sota els segells de producte ecològic i de producte artesà andorrà, Biobo de Bio Bio Restauració posa a l’abast del consumidor plats lleugers i frescos, preferibles durant els mesos de calor que, segons el xef de Bio Bio, Jordi Planes, no tothom té temps d’elaborar. Entre tot el ventall de noves elaboracions, les propostes amb els gustos més atrevits, com ara l’amanida de quinoa amb algues i els espinacs amb poma o menta, són els que tenen més èxit. Així mateix, durant l’hivern passat, el producte estrella de Biobo va ser el trinxat.

La promoció consisteix en què a partir de l'1 d'agost i fins al 30 de setembre qui faci una consumició igual o superior de 20 euros al supermercat Veritas tindrà una barqueta de Biobo de regal. Amb aquesta promoció, Bio Bio Restauració regalarà més de 900 barquetes durant els mesos d'agost i setembre.

Amb aquest projecte, Bio Bio Restauració manté l’objectiu de fomentar els valors i el consum de l’alimentació ecològica per tal de fer accessible tots els seus avantatges als consumidors d’Andorra. A més, la marca reafirma els valors intrínsecs i diferencials d'aquest projecte amb l’entrega de tots els beneficis de Biobo a projectes socials d’Andorra, contribuint d’aquesta manera a la millora de diferents col·lectius i entitats del país.