Publicitat
Publicitat

Pantebre: "L'empresariat ha superat la por pel cas BPA"

El president de la Cambra de Comerç creu que "una vegada entès el problema, les empreses han buscat solucions per fer-li front de la millor manera possible"

El president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, ha assegurat que el teixit empresarial va estar molt "preocupat i angoixat" quan va esclatar el cas BPA, però, "una vegada entès el problema, les empreses han buscat solucions per fer-li front de la millor manera possible". En aquest sentit, segons Pantebre, "aquesta por inicial ja està superada i s'està a l'expectativa que això es pugui resoldre al més aviat possible per tornar a la normalitat".

Pel que fa a la imatge d'Andorra, el president de la Cambra de Comerç s'ha mostrat convençut de l'afectació del cas BPA en aquest sentit, i considera que "destruir la imatge d'Andorra com a plaça financera, professional i segura, com ha estat sempre, ha estat molt més fàcil que ara tornar a intentar donar la imatge de confiança". Tot i això, Pantebre s'ha mostrat confiat en la solució, i a més afirma que "ens veurem reforçats".

Etiquetes