Previsió d'una ocupació del 90% pel pont de carnaval

El dia que registrarà un major percentatge de llits ocupats als hotels serà dissabte

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) preveu per al pont de carnaval una ocupació del 90%. Es tracta, de moment, d’una xifra provisional, ja que creuen que arran de les darreres nevades hi haurà molta gent que esperi a darrera hora per decidir fer una reserva.

D’aquesta manera, tal com destaca la directora de la UHA, Sarah-Jane Giménez, entre aquest mateix divendres i dilluns que ve s’espera una ocupació del 89,67%, i serà dissabte la jornada en què els hotels han d’estar més plens, amb una previsió del 95%. Aquestes xifres, però, poden augmentar amb aquells turistes que arribin en el darrer moment.

Per parròquies, la que s’espera que tingui més llits ocupats és Escaldes-Engordany, amb un 95,5%, mentre que Sant Julià de Lòria és la que registrarà una ocupació més baixa, de moment un 75%.

L’any passat el pont de carnaval es va tancar amb un 96% d’ocupació. Giménez concreta, però, que llavors es va tenir en compte només l’ocupació del cap de setmana i no dels quatre dies com en aquest cas. De totes maneres, considera que la xifra d’ocupació que s’espera per a aquest pont és “bona” i se situarà en la línia d’un mes de febrer que està registrant xifres força elevades.