Publicitat
Publicitat

Rebaixes a partir del tercer divendres de juny i del tercer divendres de desembre

El Govern ha aprovat un decret per establir el calendari de rebaixes de forma permanent i estableix que tinguin una durada de tres mesos des de la data d'inici

El Consell de Ministres ha aprovat el calendari de rebaixes que fixa de forma permanent la data d'inici d'aquestes vendes. Així, en període d'estiu, les rebaixes començaran el tercer divendres de juny; mentre que a l'hivern ho faran el tercer divendres del mes de desembre.

La durada d'aquestes vendes especials serà de tres mesos des de la data d'inici, però el decret aprovat pel Govern inclou un termini addicional per a les rebaixes privades. Aquestes tindran lloc durant els quatre dies anteriors a l'inici de les rebaixes generals, habitualment a partir del dilluns anterior.

Segons ha explicat el ministre portaveu, Jordi Cinca, l'aprovació d'aquest decret permet que no s'hagi de fixar anualment el calendari i ajudarà el sector a optimitzar les campanyes publicitàries. Cinca ha indicat que la mesura ha tingut en compte la bona resposta del sector a l'obligatorietat de realitzar rebaixes durant uns períodes concrets i ha exposat que l'objectiu és donar "continuïtat" i oferir "més garanties" als operadors del sector.