Road Solutions, guanyador dels Actinn Awards 2020

L'equip d'emprenedors presenta una solució innovadora per a la temporada hivernal

El passat 8 d'octubre, tres equips de joves emprenedors, Road Solutions, Andorra Parl'APP i White Raven, van presentar les seves solucions davant de la junta d'Actinn. Les propostes de valor ben treballades i amb potencial van dificultar molt la selecció dels guanyadors. En aquesta edició dels Actinn Awards, la junta directiva d'Actinn, exercint funcions de jurat, va atorgar el primer premi amb una dotació de 5.000 euros a Road Solutions, un projecte de I+D+E per a la temporada hivernal, representat per Xavier Sánchez i Fèlix Rodríguez.

Així mateix, es va atorgar un segon premi amb una dotació de 2.000 euros al projecte Andorra Parl'APP, una aplicació d'informació turística adaptada a la diversitat funcional representada per Resma Punjabi, Quim Barceló i el Bruno Alexandre.

Els Actinn Awards són uns premis destinats a donar visibilitat i acompanyament a nous projectes tecnològics o de transformació, generadors d'oportunitats de diversificació econòmica o de modernització dels sectors tradicionals del país. Es valora, amb especial atenció, la potencialitat del projecte i les millores competitives que la iniciativa empresarial pot aportar a l'ecosistema productiu del Principat.

Actinn és el Clúster de la Tecnologia i la Innovació d'Andorra, una associació privada d'empreses sense ànim de lucre, compromesa amb la competitivitat i amb l'objectiu d'afavorir la connexió d'Andorra amb la innovació i la cadena de valor global. Aquests premis són una de les iniciatives del clúster destinades a activar l'ecosistema empresarial andorrà i a oferir-nos als emprenedors i empresaris com un agent independent de consulta i acompanyament.