Publicitat
Publicitat

Admesa a tràmit la demanda de Joan Pau Miquel, Santiago de Rosselló i Francisco Javier Campos per acomiadament improcedent

Han iniciat el procediment judicial després de la desestimació dels recursos administratius presentats al Govern i l'INAF

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publica aquest dimecres l'entrada a tràmit del Tribunal de Batlles de la demanda presentada el passat 21 de novembre per part de Joan Pau Miquel, Santiago de Rosselló i Francisco Javier Campos contra el Govern d'Andorra, l'Agència Estatal de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) i l'Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). El motiu, exposen els tres exdirectius de Banca Privada d'Andorra, és perquè consideren que van ser acomiadats de manera improcedent, i per tant els corresponen indemnitzacions al respecte. Així mateix, també demanen contrapartides per la devaluació de les seves accions.

Aquesta demanda dels tres exdirectius a la justícia arriba després de les que van presentar per la via administrativa al Govern i l'INAF, pels mateixos motius, i que van ser denegades els mesos de setembre i octubre passats. Per aquest motiu han iniciat el procediment judicial.

D'altra banda, el BOPA publica tres admissions a tràmit més per temes relacionats amb BPA, en aquest cas d'accionistes minoritaris, després que se'ls denegués la sol·licitud per responsabilitat administrativa, també per la qüestió de la devauació de les accions.

Finalment, també es publiquen quatre admissions a tràmit més, en aquest cas de clients de BPA contra l'AREB, per la resolució del 10 d'octubre on s'acordava l'acord de transmissió seqüencial de diferents actius i passius de BPA a favor de Vall Banc.