Publicitat
Publicitat

Trea AM tanca la compra de la gestora de Banco Madrid

L'acord se signarà aquest mateix divendres de manera simultània a Madrid i Barcelona

Trea AM ha tancat la compra de la gestora de fons de Banco Madrid, després que al mes d’abril va guanyar la subhasta de la gestora del banc intervingut arran de la nota del FinCEN i la intervenció de la matriu, BPA. El valor de l’operació s’ha situat al voltant dels 16,5 milions, tal com informa el diari ‘Expansión’.

La gestora Trea AM ha pogut culminar aquesta operació després d’haver arribat a un acord amb Lovell Minnick Partners, que hi entrarà a l’accionariat amb una participació minoritària per poder finançar l’adquisició de Banco Madrid Gestión, segons la mateixa informació.

Aquest acord va rebre el vistiplau de la Comissió Nacional del Mercat de Valors d’Espanya el dijous i és previst que se signi de manera simultània a Madrid i Barcelona. Amb aquesta operació Trea creix 1.250 milions d’euros sota gestió. Amb la compra de Banco Madrid la gestora es queda també amb el que resta dels fons propis, que segons ‘Expansión’ és poc, ja que l’any passat Renta 4 va començar el procés d’extinció dels compartiments especials de 21 fons de l’entitat andorrana que allotjaven part ilíquida d’aquests productes.