Publicitat
Publicitat

Vall Banc celebra el pas donat per Suïssa per desbloquejar la renda variable

Considera la decisió un nou pas cap a la normalització de la situació. La decisió de la FINMA entrarà en vigor d'aquí a un mes

Vall Banc ha valorat positivament la decisió del supervisor financer suís (FINMA) d'habilitar l'AREB per a reclamar a Crédit Suisse els actius líquids i en divises de BPA. L'entitat considera que la decisió "és un nou pas" cap a la normalització de la situació dels clients de l'entitat que van adquirir renda variable abans de la constitució de Vall Banc. En un comunicat, el nou banc ha agraït la tasca de les autoritats andorranes i suïsses "per trobar la millor solució per als interessos dels clients".

Després que l'AREB anunciés que el passat 13 de març el supervisor financer suís -l’Autoritat Federal de Supervisió dels Mercats Financers (FINMA)- va reconèixer la resolució de BPA i va decidir habilitar l'AREB per a reclamar a Crédit Suisse les posicions de renda variable bloquejades des de fa dos anys, Vall Banc ha rebut amb satisfacció la decisió, que considera un nou pas cap a la normalització de la situació. La decisió de la FINMA entrarà en vigor d'aquí a un mes.

Vall Banc ha agraït la tasca de les autoritats andorranes i suïsses per trobar la millor solució per als interessos dels clients, i s'ha posat de nou a disposició de totes les parts per tal d’ajudar a desbloquejar definitivament la renda variable dipositada a Crédit Suisse.