El 3r Workshop Ocupacional de la Seu tanca 25 contractes laborals per treballar sobretot a Andorra

De les 110 persones que cercaven feina, un 23% ja treballen en diferents empreses del Principat i de l'Alt Urgell

La tercera edició del Workshop Ocupacional celebrat a la capital de l’Alt Urgell el mes d’octubre ha formalitzat un total de 25 contractes laborals per treballar bàsicament al Principat d’Andorra. Cal recordar que, com a resultat d’aquesta trobada, entre les 110 persones demandants de feina i les 16 empreses que oferien diferents llocs de treball per cobrir s’hi van realitzar més de 420 entrevistes professionals.

Del total de les 110 persones que cercaven feina, un 23% han estat contractades en grans magatzems, restauració, neteja, departaments comercials, fotografia i vendes. La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’ajuntament de la Seu, Mireia Font, ha afirmat que “aquestes dades són positives, però seguirem impulsant la formació dels aturats, farem de mitjancers i coordinadors amb els agents d’ocupació i continuarem treballant per fer més accessible el mercat laboral andorrà”.

Aquest tercer workshop ha estat organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Oficina Jove, amb la col·laboració del Govern d’Andorra, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Respecte al nombre de persones aturades a la Seu d’Urgell, cal remarcar una evolució positiva, ja que en un any s’ha reduït l’atur en un 8,14%, xifra sensiblement millor que la mitjana catalana, que ha estat del 7,9%. En xifres, s’ha passat dels 676 aturats en data d’1 de gener de 2017 a 620 a data de 31 desembre del mateix any.

Etiquetes