Publicitat
Publicitat

Els germans Cierco reiteren que la seva actuació ha estat correcta

En una carta enviada als treballadors recullen els plantejaments que ja va exposar Ramon Cierco en la reunió que va mantenir amb els treballadors i els seus advocats el passat 26 de març

Els accionistes de BPA han reiterat en una carta enviada aquest dimarts als empleats de BPA que la seva actuació ha estat la correcta i que en tot moment s'ha treballat per resoldre-ho de la manera més favorable possible per als treballadors, clients i accionistes. A més, la missiva, signada per Higini i Ramon Cierco, continua defensant l'opció de la integració del banc entre una o diferents entitats andorranes "com a dinàmica més garantista per a tothom". La carta recull els plantejaments que ja va exposar Ramon Cierco en la reunió que va mantenir amb els treballadors i els seus advocats el passat 26 de març.

Els accionistes creuen que el futur de BPA "pot i ha de passar" per garantir la feina dels treballadors, oferir solucions als clients i preservar el patrimoni de l'entitat. En aquest sentit, recorden que han defensat la integració del banc entre una o diferents entitats andorranes.

Els accionistes posen en relleu que durant "aquests 22 dies que el banc porta sota una administració provisional" no han deixat de confiar en "l'ortodòxia de les nostres accions i comportaments com a accionistes, ni en la força de l'evidència" que esperen que acabarà aclarint una situació que "malgrat estar construïda sobre la base d'informes provisionals, recurribles i ja judicialitzats, està comprometent i posant en perill el futur d'un projecte empresarial i el desenvolupament professional de milers de persones".