Economia 02/12/2020

Andorra Telecom signa un acord amb una xarxa internacional d'inversors privats

El conveni amb Keiretsu Forum permetrà a les 'start-ups' del Niu participar en esdeveniments i gaudir d'avantatges econòmics

Ana
1 min
Instant de la signatura de l'acord de forma telemàtica entre Andorra Telecom i Keiretsu Forum. / ANDORRA TELECOM

Andorra la VellaLes 'start-ups' del Niu seleccionades a participar en els fòrums de Keiretsu, podran prendre part en diferents tallers i tindran l'oportunitat de presentar el seu projecte a inversors privats, convidats prèviament per l'organització, explica Andorra Telecom a través d'un comunicat. Aquest és un dels objectius del conveni signat de forma telemàtica entre el director general de l'operadora, Jordi Nadal, i el director general de Keiretsu Forum, Miquel Costa.

Keiretsu Fòrum es va fundar l'any 200 als Estats Units i s'organitza com una plataforma per finançar petites i mitjanes empreses en creixement. Amb 53 seus a 27 països dels quatres continents, la xifra invertida en diferents empreses supera els 200 milions de dòlars. Així, l'acord signat aquest dimarts, permetrà a les 'start-ups' allotjades al Niu, gaudir d'avantatges econòmics, a banda de poder ser seleccionades pels seus fòrums. Keiretsu Forum Spain compta amb una llarga i exitosa trajectòria en l'organització de fòrums d'inversió, realitzant 25 esdeveniments a l'any. Tot i la situació actual, la seva activitat ha continuat a través de plataformes en línia, i han comptat amb la participació de més de 200 inversors en cada sessió.

Nadal ha valorat molt positivament l'aliança i ha ressaltat la seva trajectòria en la captació d'inversió, el que suposarà per les 'start-ups' del Niu l'oportunitat de "participar en un dels esdeveniments més consolidats a nivell internacional i en el que els projectes del sector tecnològic tenen una especial rellevància". Per la seva banda, Costa espera que l'acord serveixi per fer créixer l'ecosistema emprenedor andorrà i que els "processos de Keiretsu Forum siguin útils per a les 'start-ups' del Niu".

stats