Economia 30/07/2017

El comú de Canillo confia que les al·legacions no aturin l'inici de les obres de la plataforma de Soldeu

El Govern ja ha rebut les reclamacions del màxim accionista de Saetde i està estudiant si les les pren en consideració o no

Ana
1 min
El cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, durant el concurs de gossos d'atura. / M.M. (ANA)

CanilloEl cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila, ha explicat aquest matí que el procés per engegar les obres de construcció de la plataforma esquiable de Soldeu continua “amb total normalitat”. Palmitjavila ha confirmat que durant el període d’exposició pública, que es va tancar aquest divendres passat, es van rebre al·legacions de la família Viladomat, màxim accionista de Saetde. De fet, aquestes al·legacions ja s’han transmès a Govern i l’executiu ja està estudiant si s’estimen o no. El procés de construcció queda ara a l’espera d’aquesta resposta, que en principi es donarà la setmana que ve.

En aquest sentit el cònsol menor entén que el comú ha “seguit tots els passos correctament” i que per tant tot el projecte de construcció està “dins la normalitat” i podrà continuar el calendari establert perquè el 2019 la plataforma esquiable sigui una realitat. Palmitjavila indica que el comú no té cap pla be perquè “es creu amb el projecte actual hi ha moltes ganes de tirar-lo endavant”. És per això que indica que “si tot continua amb normalitat, en principi la setmana que ve es podria donar el tret de sortida a la construcció de la plataforma”.

Cal recordar que el Comú de Canillo és el màxim accionista d'Ensisa, la societat que està darrere de la construcció de la plataforma esquiable de Soldeu. Tot plegat ho ha explicat el cònsol menor durant la celebració de la vint-i-novena edició del concurs de gossos d'atura celebrat aquest matí als Planells del Mereig.

stats