Illa Carlemany presenta novetats en restauració, renovació de botigues i ofertes de preus

Burger King inaugura establiment amb capacitat per a 135 persones

L’estiu ha arribat amb força a illa Carlemany, amb novetats que aterren aquests dies al centre comercial: noves propostes en restauració, botigues i restaurants que es renoven, conegudes marques que opten per ser presents al centre comercial i l’atractiva oferta de preus que caracteritzaran les rebaixes d’estiu.

L’àrea de restauració d’illa Carlemany s’amplia des d'aquest dimecres amb l’obertura del restaurant Burger King, que es convertirà en el tercer establiment de la franquícia al Principat. Amb uns 350 metres quadrats, serà el restaurant amb més capacitat del centre comercial (135 persones). Amb la seva obertura, la franquícia crea vint nous llocs de treball al Principat.

La inauguració, que ha tingut lloc aquest dimecres, ha comptat amb la presència dels seus màxims responsables. El director de Burger King Andorra i gerent d’Hambar, Jesús Losantos, ha explicat la importància d’ubicar el restaurant a illa Carlemany, “ja que és uns dels centres neuràlgics del turisme que visita el país i un punt de referència en el comerç d’Andorra”. Durant la visita a les noves instal·lacions, s’han mostrat també molts dels processos i els controls de qualitat dels aliments que s’hi serveixen.

El nou restaurant de Burger King no és l’únic que integra les novetats en l’àrea de restauració del centre comercial. Fa pocs mesos que la Dehesa Santamaria ha millorat les seves instal·lacions pràcticament en la seva totalitat. Igualment, Pans & Company ha ampliat el seu restaurant, renovant també tots els seus serveis.

Però a illa Carlemany no només hi ha canvis en l’àrea de restauració per als pròxims mesos. Són moltes les marques que estrenen establiment durant aquest estiu o que ho han fet recentment. És el cal de Tezenis, la casa de roba interior femenina que obrirà botiga a la planta 0 ben aviat. A més de l’entrada de noves marques, molts altres establiments s’acaben de renovar o ho estan fent, com és el cas d’Alex Boutique, Quars o del supermercat Caprabo.