El primer conseller delegat de Vall Banc deixa l'entitat

Christoph Lieber ha presentat la renúncia voluntària al seu actual càrrec de vicepresident del consell d'administració

El vicepresident del consell d'administració de Vall Banc, Christoph Lieber, ha anunciat la seva renuncia voluntària al càrrec. L'entitat bancària ha expressat, en un comunicat, el seu reconeixement a la tasca que Lieber ha exercit com a conseller i, en particular, com a primer conseller delegat de l'entitat des que J.C. Flowers va adquirir Vall Banc. Nascut a Suïssa, Christoph Lieber, que va accedir al càrrec el mes de juliol del 2016, havia estat director general de St. Galler Kantonalbank Deutschland AG i abans havia treballat a l'UBS AG durant diversos anys. L'any passat, va ser nomenat co-director general de Lunis Vermögensmanagement. Lieber va ser substituït en el càrrec de conseller delegat el mes d'octubre passat per Michael Christner. Encara no se sap qui substituirà Lieber.

Christner va estudiar Administració d'Empreses i Ciències de la Programació Aplicada a la Universitat de Colònia, on va obtenir una beca de la German National Scholarship Foundation. Al seu torn, el porto-riqueny Richard Carrión va substituir Christner com a president del consell d'administració de Vall Banc l'octubre del 2017.

Richard Carrión presideix, des de fa uns mesos, la junta de directors del Banco Popular North America, i va ser conseller delegat de Popular Inc i Banco Popular de Puerto Rico durant gairebé 30 anys. És llicenciat de la Wharton School of Finance and Commerce i té un màster en gestió de sistemes d’informació del Massachusetts Institute of Technology (MIT). També és membre del Comitè Olímpic Internacional (COI), on va dirigir la comissió de Finances.