Economia 15/06/2020

Crèdit Andorrà organitza un webinar sobre pagaments en línia

Ana
1 min
Seu central de Crèdit Andorrà. / M. R. F.

Crèdit Andorrà organitza el webinar ‘Serveis de cobrament online per impulsar el teu negoci’, una conferència en línia pensada per a clients i persones interessades a activar o impulsar el comerç 'online' "de manera ràpida i còmoda". La sessió, que tindrà lloc el dijous 18, a les 11 hores, és oberta i s’hi podrà accedir fent una inscripció a l’enllaç https://bit.ly/3fnncU9, que també es troba a les xarxes socials de Crèdit Andorrà. El webinar anirà a càrrec del director de banca retail de Crèdit Andorrà, Jordi Playà.

En aquesta sessió s’explicaran les solucions de cobrament a distància que Crèdit Andorrà té a disposició dels seus clients i es guiarà als participants perquè puguin construir l’experiència de cobrament que més s’adapta al seu negoci per poder fer vendes no presencials.

Es parlarà del TPV Crèdit Virtual, una passarel·la de pagament 'online' perquè els clients puguin fer vendes en línia i acceptar pagaments ordenats amb targetes a través d’una plataforma segura de comerç electrònic, que s’integra de manera fàcil a qualsevol web. També s’explicarà el TPV Crèdit Link, que permet realitzar cobraments via correu electrònic, SMS, WhatsApp o qualsevol xarxa social sense necessitat de tenir una pàgina web.

Crèdit Andorrà ofereix aquestes sessions informatives "per donar resposta a les inquietuds i necessitats que van sorgint".

stats