Publicitat
Publicitat

Els bancs eliminen les comissions per treure efectiu als caixers andorrans

Els clients dels bancs andorrans deixen des d'aquest diumenge de pagar comissions quan treguin efectiu a dèbit de caixers automàtics d'entitats diferents a la seva

L'Associació de Bancs Andorrans (ABA), ha informat aquest diumenge de la decisió que han pres els bancs perquè, a partir d'aquest diumenge, els clients "deixin de pagar comissions per reintegrar efectiu en tots els caixers automàtics d'Andorra". La decisió permetrà a un client d'un banc andorrà treure diners dels caixers dels bancs andorrans dels quals no n'és client de franc.

L'acord dels bancs andorrans només afecta els reintegraments a dèbit i inclou la xarxa de "més de 145 caixers automàtics des dels quals podran retirar efectiu a dèbit sense cap cost". Segons ha explicat l'ABA, "aquesta iniciativa s'emmarca en la línia de treball per aplicar mesures que facilitin les transaccions amb les targetes de crèdit i així fer més pròxim el servei de la banca". A més, afegeixen, la decisió "posa de manifest la voluntat del sector bancari de millorar la qualitat del servei i adaptar-se a les necessitats dels seus clients".