Economia 05/12/2020

"Els francesos encara no saben que poden venir"

Els comerciants del Pas de la Casa creuen que la informació sobre l'autorització per passar la frontera no s'ha transmès suficient

ANA Economia
1 min
L'avinguda principal del Pas de la Casa, buida. / C. G.

Andorra la Vella"Creiem que molts francesos encara no saben que poden passar la frontera; la informació no s'ha transmès prou", considera el president d'Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean Jacques Carrié. I és que hi havia moltes esperances posades en aquest dissabte després de l'acord entre el Govern i les autoritats franceses per permetre el pas de ciutadans que resideixen a l'Arieja o als Pirineus Orientals. Però la il·lusió s'ha anat apagant a mesura que avançada el dia, i "només hi ha hagut algun cotxe francès", deia Carrié. Les gelades que hi havia al port aquest matí tampoc han facilitat que els turistes de la banda francesa s'animessin a travessar la frontera pel Pas.

Carrié ha admès que s'esperava un dia "amb molta més gent" i espera que l'eix comercial, "estigui una mica més actiu demà diumenge", però ha destacat que "és molt important que les autoritats transmetin a la població francesa que pot venir al Pas, perquè estem convençuts que l'autorització no ha arribat a les poblacions dels Pirineus Orientals".

stats