Economia 12/10/2022

'Master Class' sobre el model de Netflix de la mà de Crèdit Andorrà i l'IESE

L’acte tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre, a les 18.30 h, de manera presencial a la seu social de Crèdit Andorrà

ARA Andorra
1 min
Alejandro Lago, director i professor del departament d’Operacions, Informació i Tecnologia de l’IESE Business School

Andorra la VellaCrèdit Andorrà i l’IESE Executive Education ofereixen la master class ‘Trencant paradigmes, cas Netflix’, una sessió en la qual s’explicarà com aquesta plataforma de continguts audiovisuals en streaming ha arribat a l’èxit. Alejandro Lago, director i professor del departament d’Operacions, Informació i Tecnologia de l’IESE Business School, parlarà de les diferents etapes per les quals ha evolucionat Netflix i quins aprenentatges en poden extreure empresaris i emprenedors, ara que l’era digital i la rapidesa dels canvis fan replantejar molts models de negoci tradicionals.

Netflix va començar el 1997 com a videoclub online. Ja aleshores va trencar paradigmes, i s’ha anat reinventant contínuament fins a convertir-se en un referent mundial, objecte d’estudi de les principals escoles de negoci del món.

L’acte tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre, a les 18.30 h, de manera presencial a la seu social de Crèdit Andorrà (edifici Crèdit Centre, 3a planta, av. Meritxell, 80, d’Andorra la Vella). Les persones interessades a assistir-hi han de fer una reserva prèvia a aquest enllaç: Master class | IESE Business School.

Al final de la sessió, l'IESE explicarà com la formació que imparteixen pot ajudar a desenvolupar les capacitats directives per aconseguir l'èxit. L'acte forma part de les activitats de la Càtedra Crèdit Andorrà d'Emprenedoria i Banca a l'IESE, que busca promoure la generació de valor des del coneixement a través de conferències divulgatives, la formació, la investigació i l'impuls de projectes emprenedors i que fomentin la nova economia.

stats