L'ocupació hotelera toca sostre, amb un 84%

Les dades són molt similars a les d'anys anteriors i Ordino torna a ser la parròquia amb els hotels més plens

La segona setmana d'agost ha estat la que ha tingut un major nombre d'ocupació en el que portem d'estiu. Així, entre el dilluns 10 i el diumenge 16 d'agost, l'ocupació hotelera s'ha situat al 84,01%, segons les dades fetes públiques aquest dimarts per la Unió Hotelera d'Andorra. Fins al moment no s'havia superat en cap setmana el 70%, i les dades d'aquesta setmana ja són similars a les dels anys anteriors.

La parròquia que ha tingut una ocupació més elevada, igual que la setmana passada, ha estat Ordino, amb un 93,15%, seguida molt de prop de la Massana que també ha superat el 90% d'ocupació arribant a un 91,36%. Pel que fa a la resta, Escaldes-Engordany ha tingut un 89,60%, Canillo un 84,34% i Andorra la Vella un 79,68%. Les parròquies que han registrat una pitjor ocupació han estat Encamp amb un 76,67% i Sant Julià de Lòria amb un 62,96%. Per nacionalitats, un 64% han estat turistes espanyols, un 29% francesos i només un 7% d'altres nacionalitats.

Des de la Unió Hotelera es mostren satisfets per com s'està desenvolupant aquest agost i preveuen que es continuï amb una línia molt semblant durant les dues properes setmanes.