Economia 02/02/2021

Pagaments als proveïdors en menys temps

FEDA abonarà les comandes en trenta dies

ANA
1 min
El director general de FEDA, Albert Moles. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaFEDA aplicarà noves condicions de pagament als seus proveïdors per tal d’adaptar-se a les necessitats dels sectors econòmics. Així, les comandes que s’emetin a partir d’aquest any s’abonaran en un termini de 30 dies, tal com han informat des de la companyia.

Expliquen que aquesta modificació respon a la voluntat "de donar resposta a les necessitats dels proveïdors, ja que el fet de comptar amb liquiditat és molt necessari amb la situació actual de crisi econòmica a causa de la pandèmia, però també és útil per al funcionament habitual de les empreses".

Així doncs, totes les comandes que s’entrin a FEDA a partir d’aquest 2021 s’abonaran en els nous terminis. Aquesta és una acció més que des de FEDA han volgut impulsar i que se suma a les ajudes que s’han posat en marxa durant la pandèmia de la Covid. Entre aquestes ajudes hi ha la possibilitat d’acollir-se a fraccionaments o ajornaments de les factures; la suspensió de talls de subministrament per impagament; els descomptes en les factures elèctriques a les empreses i autònoms afectats per la pandèmia, i la congelació de les tarifes elèctriques per al 2021, entre d’altres.

stats