Economia 26/03/2020

Pyrénées promou el confinament reduint l'horari de la secció d'alimentació

L’establiment restarà obert de les 9 del mati fins a les 5 de la tarda

Ara Andorra
1 min
Imatge de divsreses comandes online pendents de ser lliurades. / ANA

Andorra la VellaGrans Magatzems Pyrénées ha decidit reduir els horaris d’obertura de la secció d’alimentació, l’única que roman oberta amb motiu de les mesures preventives i de seguretat decretades per Govern en la lluita contra la propagació de la Covid-19. D’aquesta manera el supermercat obrirà a les 9 del matí i la primera franja horària es reservarà per a les persones de més edat. L’establiment restarà obert fins a les 5 de la tarda.

La reducció dels horaris d’obertura s’ha decidit per afavorir que la gent es quedi a casa, i alhora perquè els empleats del centre tinguin més temps de descans. En aquest mateix sentit, Pyrénées preveu també el tancament del supermercat tots els diumenges a partir del dia 5 d’abril. L’aturada dels diumenges, que s’allargarà mentre durin les mesures decretades per Govern, servirà també per netejar i desinfectar a fons l’establiment comercial aprofitant l’absència de clients.

Pyrénées ha recordat que mentre duri la crisi el més recomanable es fer totes aquelles comandes que es pugui a través del supermercat online, preferiblement un cop a la setmana amb la previsió de tot el que es necessitarà. El lliurament a domicili es ara mateix la millor opció per fer més segur el confinament i més efectives les mesures de Govern.

stats