Publicitat
Publicitat

Els resultats del Palau de Gel continuen a l'alça

Durant els primers quatre mesos de l'any el resultat d'explotació ha augmentat un 6%

El Palau de Gel continua, aquest 2015, la recuperació que va iniciar el 2012 gràcies a la contenció de la despesa i l'increment dels ingressos. El coordinador d'Esports del Comú de Canillo, Francesc Oriol, ha presentat durant la sessió de Consell de Comú d'aquest dijous, el balanç provisional d'ingressos i despeses a 31 d'abril, que mostren un resultat d'explotació positiu, que ascendeix a 120.327 euros, un 6% més que el mateix període del 2014. A més, els ingressos a 31 de maig s'han incrementat un 2% gràcies als bons resultats obtinguts per la pista de gel i l'augment d'un 57% dels ingressos de l'activitat dels karts.

L'activitat que més ha crescut és la pista de gel, que aporta a més el 75% dels ingressos de la instal·lació. Però també s'han incrementat els usuaris dels karts un 57%, gràcies als paquets que s'han comercialitzat a través d'operadors turístics.

A més, Oriol ha destacat que durant les vacances de Nadal i el Carnaval del febrer, el Palau de Gel va registrar les millors xifres dels últims 5 anys. De fet, només durant la primera setmana de l'any es van ingressar 50.000 euros. D'altra banda, aquest divendres la instal·lació iniciarà una nova campanya de promoció dirigida sobretot al públic del país, i que inclourà un concurs fotogràfic a través d'Instagram.

 

Palau de Gel d'Andorra. Welcome to non stop!

Avui estem d'estrena i us presentem el nou #anunci del Palau de Gel! Gaudiu del nostre #MomentPalau!

Posted by Palau de Gel d'Andorra on divendres, 12 / juny / 2015

Superàvit de 947.880 al Comú

D'altra banda, el conseller de Finances, Marc Casal, ha presentat l'execució del pressupost del primer trimestre de l'any, que s'ha tancat amb un superàvit de gairebé un milió d'euros. Casal ha destacat que el resultat és bo, en la línia del que estaven esperant, i considera que s'arribarà a finals d'any sense cap imprevist. El conseller també ha explicat que algunes partides d'inversió tenen percentatges alts autoritzats perquè ja s'han fet compres o adjudicacions com és la nova màquina llevaneu, els projectes del mirador del Roc del Quer i l'embelliment del casc antic, o la partida que es destina anualment al Palau de Gel i que s'autoritza a principis d'any.

Pel que fa als impostos i tributs, Casal ha dit que s'ha ingressat el que estava previst, i que fins i tot la xifra hauria de ser més alta si no fos perquè un error informàtic va fer retardar el cobrament del foc i lloc i els impostos d'higiene i enllumenat. Pel que fa a despeses de funcionament, la majoria de comissions estan per sota del 25% i es vol tornar a intentar tancar l'any per sota del pressupostat.