Publicitat
Publicitat

Els treballadors de BPA demanen la informació completa de la crisi

La voluntat, segons expressen en un comunicat, és cooperar activament en el manteniment i reflotament de l'empresa

El 90% dels 268 treballadors de BPA i de les seves filials s'han unit i han escollit 15 delegats representatius dels diferents departaments de l'entitat. La voluntat, segons expressen en un comunicat, és cooperar activament en el manteniment i reflotament de l'empresa perquè s'hi juguen el seu lloc de treball i per evitar que "la crisi del nostre banc pugui comportar la crisi del sistema financer andorrà que, com BPA, considerem sòlid, solvent i amb futur". Per aquest motiu, volen la informació completa i fidedigna de la situació de "crisi real" per la que està passant l'entitat i amb aquest objectiu volen reunir-se amb el cap de Govern, la direcció de l'INAF, la de la UIFAND, amb els tres administradors actuals del banc i amb el fiscal general.

Els treballadors expressen la voluntat d'estar al costat de la societat andorrana, les autoritats i la comunitat financera nacional i internacional "amb plena independència de criteri, però amb la màxima col·laboració" i a canvi demanen que tots els agents que intervenen en la resolució de la crisi cooperin de manera "lleial i completa".

Finalment, els treballadors de BPA agraeixen la comprensió dels clients i el suport que estan rebent de la població en general. Així mateix, donen les gràcies a la Policia per la protecció i la manera de canalitzar "les lògiques tensions dels ciutadans que s'han personat a les nostres oficines".