Publicitat
Publicitat

Els treballadors de BPA denuncien que diverses empreses recomanen als clients canviar les domiciliacions

Els treballadors es reserven el dret d'iniciar qualsevol acció en contra d'aquestes empreses, ja que "es podria considerar un incompliment de contracte"

Els treballadors de BPA i les seves filials han denunciat a través d'un comunicat que diverses empreses que facturen serveis a finals de mes estan contactant amb els titulars dels comptes per recomanar-los que canviïn les domiciliacions a una altra entitat. Els treballadors expressen la seva "indignació" per un fet que consideren "molt més escandalós si ens referim a empreses públiques o parapúbliques". Per tot plegat, manifesten que es reserven el dret d'iniciar qualsevol acció en contra d'aquestes empreses, ja que "es podria considerar un incompliment de contracte".

Els treballadors han convocat per aquest dimecres a les set de la tarda a l'Hotel Delfos d'Escaldes-Engordany una assemblea de treballadors de BPA i filials en què s'explicaran les accions realitzades fins a la data i les properes actuacions previstes.

Andorra Telecom assegura que no ha demanat cap canvi de domiciliació de BPA

En resposta a aquest comunicat, Andorra Telecom ha assegurat que no ha demanat a cap client que canviï la domiciliació bancaria dels seus rebuts pel fet de tenir-los a Banca Privada d'Andorra. De fet, han indicat que hi ha 2.100 clients que tenen domiciliats els rebuts a BPA, i d'aquests només el 4% han trucat per canviar la seva domiciliació. Des d'Andorra Telecom han assegurat que no es tallarà cap servei i han negat rotundament que s'hagi incitat cap canvi de compte.

Les nòmines dels treballadors de BPA es fan efectives

D'altra banda, els treballadors de Banca Privada d'Andorra han rebut, aquest dimecres, les seves nòmines, tal com estava previst i en la mateixa data que cobren cada mes. Tal com han afirmat els treballadors de l'entitat, les nòmines s'han fet efectives amb total normalitat. L'única limitació, tal com es va avançar, és la mateixa que per a les retirades d'efectiu: 2.500 euros a la setmana.