Microsites Fets i gent 02/09/2020

L'emoció d'Aleix Espargaró amb Mobilitat Andorra

El pilot de motos català felicita públicament el departament per la decisió que ha pres al túnel de Ràdio Andorra

Ara Andorra
1 min
Aleix Espargaró amb una de les seves bicicletes. / FACEBOOK

Andorra la VellaAleix Espargaró és mundialment conegut per ser un dels millors pilots de MotoGP, però el català també té una altra gran passió a la seva vida: la bicicleta. De fet, en més d'una ocasió ha assegurat que li agradaria competir en el món de les "altres dues rodes" el dia que es jubili dels circuits.

Aquests dies, el pilot d'Aprilia està seguint amb molta atenció el Tour de França, però ha tingut temps per fer una ullada al Twitter i felicitar el departament de Mobilitat per la seva decisió a la boca sud del túnel de Ràdio Andorra, a Encamp.

El tweet d'Aleix Espargaró. / TWITTER

Mobilitat ha instal·lat un panell lumínic que adverteix els vehicles de la presència de ciclistes a l'interior del túnel. S'activa quan el ciclista polsa una botonera per il·luminar la senyalització durant un minut. La iniciativa ha agradat a moltes persones, entre elles Espargaró, i el seu comentari compartint la notícia del departament acumula ja centenars de 'likes'.

El seu amor pel ciclisme, que practica sovint al Principat, es pot comprovar amb les dades que el pilot comparteix a l'aplicació mòbil Strava. En el que portem d'any, ha fet 12.757 quilòmetres sobre les dues rodes (de la bici).

stats