Microsites Fets i gent 29/07/2021

Presenta el seu nou Aston Martin a les xarxes socials i el trinxa pocs dies després

ARA Andorra
2 min
Un 'frame' del vídeo penjat a les xxss

Andorra la VellaUn youtuber resident al país ha patit un accident, sense danys personals, aquest cap de setmana i ha trinxat el cotxe que acabava de comprar. No feia ni dues setmanes que havia penjat el vídeo de l'estrena de la seva nova adquisició, un Aston Martin Vantage. El creador de continguts havia pujat a les xarxes socials un vídeo al costat de la seva nova compra, juntament amb el missatge: “Diuen que els somnis es fan realitat... no és només un cotxe, és el reflex d'anys de feina”.

Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge a la cruïlla d'Erts (La Massana). Quan la policia s'hi va atansar va veure el cotxe d'alta gamma estavellat a la carretera. Només hi va haver aquest vehicle implicat i no es van haver de lamentar més que els danys materials del mateix cotxe. Tant el conductor com l'acompanyant van resultat ferits lleus, i el pilot va donar positiu per alcoholèmia, amb una taxa que suposa un delicte administratiu, per no haver superat els 0,80 grams d'alcohol per litre de sang.

Més greus semblen haver estat les seqüeles psicològiques, tant per l'ensurt arran de l'accident com per la reacció d'alguns usuaris a les xarxes socials, que han quedat al conegut youtuber, vist el vídeo que ha penjat a les xarxes, uns dies després del succés. Salva s'ha mostrat molt afectat. Explica que “no anava perjudicat per l'alcohol”, que agraeix que tant ell com la seva parella estan bé i que “a la merda el cotxe” que, per cert, està valorant entre els 170.000 i els 200.000 euros. El creador de continguts diu no entendre “la maldat” de la gent que se'n riu del succés que ha patit. Atribueix la maniobra que va provocar el sinistre a l'aparició d'un animal a la carretera i afegeix que ni sap si tornarà a conduir. També explica que “necessita” allunyar-se durant un temps de les xarxes socials.

stats