Alta gastronomia i xampany francès a 2.100 metres d’altitud

Grandvalira inaugura la terrassa Veuve Clicquot, dins de l'Snow Club Gourmet, l’experiència Premium gastronòmica del domini

Grandvalira ha inaugurat aquest cap de setmana, i per segon any consecutiu, la temporada d’hivern a la terrassa Veuve Cliquot, de la mà de la firma de xampany francesa. Veuve Clicquot ha tornat a inundar de xampany l’estació durant la festa d’inauguració de la firma francesa a la terrassa de Gall de Bosc, al sector de Soldeu, amb vistes dels Pirineus. Els convidats, entre ells diverses personalitats destacades del panorama polític i empresarial andorrà, han pogut degustar una selecció de productes d’alta gamma mentre tastaven xampany de qualitat en un entorn idíl·lic.

La terrassa Clicquot forma part de l'Snow Club Gourmet, l’experiència Premium gastronòmica de Grandvalira on s’hi poden degustar productes de qualitat 'premium' com embotits ibèrics Joselito, carns Txogitxu, fumats Carpier o caviar Neuvic. Aquest club gastronòmic reuneix ja a 28 marques amb ampli reconeixement al sector i ofereix experiències culinàries úniques als seus membres. Dirigit tant als amants de l'esquí com als gurmets més sibarites, l'Snow Club Gourmet s'ha convertit en tota una referència al sector capaç de satisfer als 'foodies' més intrèpids.

Un dels objectius de Grandvalira en els darrers anys és apropar l’alta gastronomia a la neu. Per aquest motiu, i amb la finalitat de seguir amb aquesta ferma convicció, l’estació més gran del sud d’Europa aposta per la creació d’espais 'chic' amb marques internacionals de prestigi amb les que comparteix valors de qualitat i cerca de l’excel·lència, com és el cas de Veuve Clicquot i l’espai que presenten per segon any consecutiu. Amb l’enfortiment d’aquesta mena d’aliances estratègiques, Grandvalira segueix lluitant pel lideratge de la qualitat gastronòmica i per seguir elevant el nivell culinari del domini.

Etiquetes