Calçots a la Massana fins a l'abril

Lo Mandongo es clou amb bones sensacions, mentre que La Massana Fogons s'allarga un mes més

El comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han decidit allargar la campanya promocional de la gastronomia local, La Massana Fogons, que va donar el tret de sortida el 19 de gener. Estarà vigent fins al 22 d’abril. Enguany, les jornades tenen una durada de gairebé tres mesos, ja que la temporada de calçots permet allargar aquesta proposta fins la primavera.

Pel que fa a les jornades de cuina Lo Mandongo, centrades en la carn de porc, es van tancar a principis de març amb un resultat molt bo, sobretot per als restaurants més tradicionals. Hi han participat un total de catorze restaurants. Tot i que Lo Mangongo no marxa del tot ja que s'ha apostat per mantenir el menú Calçots, tenint en compte els bons resultats que està donant. Els participants són Émo-Hotel Palomé, Borda Eulari, Borda Casa Vella Palés, l'Hort de Casa, la Torrada, la Borda Secreta, Cal Silvino i el Coll de la Botella.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, ha felicitat els restauradors pels bons resultats de la campanya i ha assegurat que el departament continua treballant per introduir novetats en la promoció de la gastronomia local.