Cheese Day a Illa Carlemany

Helio Flores va sorprendre tothom amb un treball, Coctels&Cheese, en què va elaborar còctels on els formatges d’ovella de la formatgeria La Antigua van ser els protagonistes.

El dissabte 4 de febrer, a la planta baixa del Centre Comercial illa Carlemany, va tenir lloc una jornada realment interessant i molt alliçonadora amb el formatge com a tema central: com cuinar-lo, com fer els talls més adients, com menjar-lo...

L’equip professional de la formatgeria La Antigua de Fuentesauco (Zamora) va ser l’encarregat de proposar una jornada sencera que va dedicar a un públic que va omplir en tot moment l’espai habilitat per a la presentació. Des dels infants que, mitjançant uns plantejaments molt senzills i a la vegada didàctics, van aprendre lliçons elementals per a l’elaboració de formatges, fins a un públic adult al qual, sota l’enunciat de ‘No te cortes’, es va aconsellar com tallar i tractar diversos tipus de formatges.

El plat fort de la presentació va ser el Show Cooking, que va consistir en l’elaboració de tapes a càrrec del xef Andrés Riestra, del restaurant Buda Gastro, i del xef espanyol Helio Flores, a partir de la cuina del restaurant Laboratorio Gastronómico Los Álamos, que va ser el mateix que a la tarda va sorprendre tothom amb un treball, Coctels&Cheese, en què va elaborar còctels on els formatges d’ovella de la formatgeria La Antigua van ser els protagonistes.

L’eix central d’aquesta moguda va ser l’equip de professionals de la formatgeria, amb el seu propietari al capdavant, molt ben recolzats pels xefs Andrés Riestra i Helio Flores.