Microsites Gastronomia 06/11/2017

La Massana Fogons serveix 1.300 menús

Els participants valoren satisfactòriament la cita perquè molts dels clients arriben atrets per les jornades

ARA Andorra
1 min
Un plat de la Massana Fogons. / COMÚ DE LA MASSANA

Andorra la VellaSatisfacció dels restauradors que han pres part en la desena edició de la Massana Fogons. I és que en només un mes han estat uns 1.300 els menús que s'han servit en el marc d'aquestes jornades gastronòmiques centrades en el productes de tardor i que els participants valoren molt satisfactòriament perquè serveixen per promocionar la cuina que es fa al país.

D'aquesta manera, es destaca el fet que molts dels clients arriben atrets per les jornades i, per tant, es considera que és una bona manera de donar-se a conèixer.

La concepció d’aquestes jornades gastronòmiques és aprofitar la gran varietat de productes de tardor per potenciar la cuina local. “Pensem que l’octubre és un bon mes per portar visitants a la parròquia, amb la gastronomia com a reclam”, ha afirmat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, remarcant el gran esforç dels restauradors per oferir menús de qualitat a preus assequibles.

Els restaurants participants a les jornades han estat setze: Sant Romà, Molí dels Fanals, Émo-Hotel Palomé, la Borda de l’Avi, Versió Originals, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Cal Silvino, Hostal Palanques, l’Hort de Casa, la Borda Secreta, Rutllan, la Torrada, Abba Xalet Suites Hotel i Tequilando.

El comú i els restauradors ja han començat a treballar per continuar millorant aquestes jornades i per preparar les pròximes, que tindran lloc al mes de gener coincidint amb l’època de la matança del porc.

stats