Ostres, vieires, foie, llamàntol i 'antipasti' de Copa del Món

El primer Snow Club Gourmet compta amb la participació de divuit marques de renom i 140 assistents

A Grandvalira la temporada d'hivern també és, és des de fa tres anys, d'alta gastronomia. Aquest dissabte es va estrenar una nova edició de l'Snow Club Gourmet i ho va fer per la porta gran, amb una vetllada al restaurant Pi del Migdia d'El Tarter que va comptar amb la participació de divuit marques de renom i 140 assistents. Tot plegat, i com no podia ser d'altra manera tenint en compte la proximitat de la data, es va ambientar de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí.

Segons ha informat Grandvalira, l'esdeveniment ha estat "un dels de més rellevància en la història de l'estació". Se l'ha anomenat 'Tots serem campions del món gurmet'. Els comensals van gaudir d'un menú compost d'una vintena de propostes de marques internacional com Javier de las Muelas, mestre cocteler de Barcelona, que ha sorprès els assistents amb un còctel especialment dissenyat per a l'ocasió. També es va poder degustar els fumats de Carpier, les ostres Thierry, les elaboracions a base de llamàntol i vieires Premium Shellfish, el pernil Joselito, el foie Collverd, la 'txuleta' gallega Txogitxu, els formatges Xavier, els productes de l'hort de la Catedral de Navalla, els 'antipasti' de Garda, el pa de Triticum i els bombons d'Enric Rovira.

Tot plegat, maridat amb cervesa San Miguel, vins Jean Leon, Torelló, xampany Veuve Clicquot, infusions Dilmah i Gin Vodka Tònics Royal Bliss.

El proper esdeveniment de l'Snow Club Gourmet tindrà lloc el 2 de febrer amb una degustació format 'platillus' de Rafa Peña i els cristalls d'Anglesey by Halen Môn. Cal destacar que, com a novetat d'aquesta temporada, els esdeveniments estan oberts a tots els públics, tot i que els socis del club, aproximadament 150, es beneficien d'avantatges exclusius.