Sommelier a domicili

L’expert Pablo Emiliano Pérez engega una sèrie de “petites xerrades de vi per afrontar aquests dies d'incertesa” i recaptar fons amb finalitats benèfiques

S’ha començat a fer un lloc entre els milers de vídeos que circulen aquests dies per les xarxes. Les publicacions a Instagram del sommelier Pablo Emiliano Pérez, a través del seu perfil i alhora canal ‘restaurantkokosnot’, han fet un salt qualitatiu amb la incorporació d’una nova secció. “La idea és aportar, des de la nostra experiència, una mica d'energia positiva i coneixement”, ha dit Pérez a l’ARA Andorra.

El sommelier explica que “se'ns va acudir fer vídeos parlant de vins, maridatges, cellers, regions. En definitiva, tot el relacionat amb el món del vi”. A banda de les recomanacions i curiositats, la secció inclourà entrevistes en viu amb productors i cellers.

Val a dir que la secció inclourà també subhastes de vins amb l’objectiu de recaptar recursos que es destinaran al fons de solidaritat per la Covid-19.