Tres estrelles Michelin per a The Embassy

Romain Fornell (Caelis Barcelona), Bernard Bach (Le Puits Saint Jacques, Tolosa), i Òscar Manresa (Kauai, Casa Leopoldo) desembarquen a Andorra en un espai gastronòmic al cor d'Andorra la Vella

The Embassy, ubicat a l'edifici El Diamant d'Andorra la Vella, ha obert les seves portes amb una proposta innovadora a Andorra que uneix un concepte de botiga amb més de 100 marques exclusives i Chef's Table Andorra, un espai gastronòmic liderat per xefs amb estrelles Michelin. La instal·lació ocupa quatre plantes de l'edifici ideat per l'arquitecte andorrà Xavier Orteu i dissenyat pels interioristes de G4 Group.

A la planta baixa i primera planta hi ha alta joieria, joieria de tendència, rellotgeria, perfums d’autor, alta cosmètica, òptica de disseny, exclusius accessoris de moda i un espai dedicat a l’art protagonitzat per Philippe ShangtiThe. A la planta -1 hi ha l'espai gastronòmic Chef's Table Andorra, liderat i ideat per tres xefs de llarga trajectòria professional: Romain Fornell (una estrella Michelin, Caelis Barcelona), Bernard Bach (dues estrelles Michelin, Le Puits Saint Jacques, Tolosa), i Òscar Manresa (Kauai, Casa Leopoldo). Hi ha sis barres temàtiques de pastisseria, formatgeria, ostres, pernils i embotits, carns i un bar amb una àmplia selecció de vins i còctels. A més, es proposa una carta amb tapes i plats per a compartir basats en la cuina del sud de França, d’Andorra i d’Espanya, revisitats amb tocs de modernitat i creativitat.

The Embassy és una iniciativa de Rosa Pons i les seves filles Meritxell i Mireia, la sisena i setena generació de joiers. Neix com una proposta de valor diferenciada i única a Andorra la Vella.