Microsites Gastronomia 06/05/2017

Nova botiga-restaurant de menjar casolà a Andorra la Vella

El pròxim 10 de maig Nostrum obrirà la seva segona botiga al país, al carrer Doctor Vilanova

ARA Andorra
1 min
La botiga Nostrum al carrer Bonaventura Riberaygua

Andorra la VellaLa cadena de producció i distribució de menjar casolà Nostrum inaugura el pròxim 10 de maig el seu segon establiment a Andorra. Amb presència al país des de l’any 2015, Nostrum portarà fins al centre d’Andorra la Vella el nou concepte d’establiment de botiga-restaurant que està implementant arreu de Catalunya i també a França.

Des de la seva fundació, l’any 1998, l'empresa ha aconseguit consolidar una oferta de plats preparats com si haguessin estat cuinats a casa, sense additius ni conservants, elaborats amb productes de naturals i de proximitat. Actualment, Nostrum compta amb una xarxa formada per més de 120 establiments, que posa a l’abast del públic una àmplia varietat de plats saludables a preus assequibles i adaptats a totes les butxaques.

L'acte d'inauguració del nou establiment tindrà lloc el dimecres 10 de maig a les 20 hores al carrer Doctor Vilanova número 13, al costat de la rotonda de Govern. L'acte consistirà en una degustació gratuïta amenitzada per una actuació musical.

stats