Els tretze restaurants participants a la Massana Fogons, satisfets amb la resposta dels comensals

Les propostes de cuina tradicional són les que han tingut més demanda

La Massana Fogons es va tancar el 31 d'octubre després d'un mes de propostes culinàries als restaurants de la parròquia de la Massana. Els restauradors participants, un total de tretze, han valorat de manera satisfactòria com ha anat aquesta onzena edició. "Consideren que s'ha aconseguit crear un producte de qualitat que atrau l'atenció dels clients", i celebren que han rebut "moltes reserves expressament per provar els menús dissenyats per a les jornades de cuina de tardor", destaca el comú de la Massana a través d'un comunicat.

Les propostes de cuina tradicional, com la que s'oferien a la Borda de l'Avi, cal Silvino, l'Eulari i l'Hostal Palanques, han estat les que més demanda han tingut entre els comensals. Però la cuina creativa, d'establiments com l'Émo Hotel Palomé, "també ha tingut molt bona acollida".

Tots els participants estan convençuts que la Massana Fogons és "una bona acció promocional" per donar a conèixer el nivell de la cuina massenca. Ara ja es treballa amb les properes jornades gastronòmiques de la parròquia: lo Mandongo, que tenen lloc a l'hivern, coincidint amb l'època de la matança del porc.