Com es fa la sangria de fruites? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El cuiner Ferran Adrià revela com preparar a casa la beguda de temporada

El cuiner Ferran Adrià explica com preparar a casa una sangria de fruita a partir de préssecs, peres, taronges, pomes i altres ingredients.

Sangria de fruita

Ingredients per a 6 persones

12 fulles de menta fresca

1 aranja rosa

1 poma Granny Smith

1 préssec

1 pera blanquilla

1 taronja

9 cullerades de suc de taronja

½ pela de llimona

180 ml de vi negre

2 pessics de canyella en pols

2 cullerades de Cointreau

3 cullerades de sucre

Elaboració

Espremeu les taronges i coleu-ne el suc.

Barregeu el suc de taronja amb el vi negre, el sucre i el Cointreau

Afegiu a la barreja anterior la canyella i la pell de llimona ratllada perquè infusionin.

Peleu la taronja i l’aranja, i separeu-ne els grills sense que es trenquin.

Peleu les pomes i les peres, traieu-ne el cor i talleu-les a grills d’1,5 cm. Peleu i talleu els préssecs també a grills.

Poseu tota la fruita a macerar amb la sangria durant una hora. Escorreu-la, disposeu-la en plats amb les fulles de menta i ja la podreu servir.

Bon profit!