BLOG GASTRONÒMIC
Microsites 27/05/2015

Sopars temàtics Art & Vi Premium

Unes vetllades amb les quals volem transportar els comensals a les destinacions més representatives de la gastronomia espanyola

Jordi Capella
2 min

M’agradaria parlar-vos del cicle de sopars temàtics que hem encetat des de l’Andorra Park Hotel i el restaurant gastronòmic És Andorra. Unes vetllades amb les quals volem transportar els comensals a les destinacions més representatives de la gastronomia espanyola que, alhora, es combinen amb els millors vins dels distribuïdors andorrans.

Aquesta setmana celebrem la tercera jornada d’Art & Vi Premium, en què hem volgut convidar el restaurant Aligué de Manresa. El xef i propietari, Benvingut Aligué, en coordinació amb el xef Marc Mora i el seu equip, elaboraran un menú degustació que sorgeix de la fusió d’ambdós restaurants. En aquesta ocasió la cuina catalana es fa present, amb el producte d’alta qualitat com a base principal. Per donar-vos alguna pista dels plats que s’oferiran als comensals, hi haurà el carpaccio de bou amb tàrtar d’ostres, el gaspatxo de cireres amb gambes i núvol de formatge o les llàgrimes de pèsols i minifavetes amb cansalada del coll cruixent. Com sempre, maridat amb un total de sis propostes enològiques de l’empresa distribuïdora Classic Vins d’Andorra.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar l’oci gastronòmic del país i promoure tot el potencial que tenen les nostres empreses del sector. Una col·laboració que creiem que és necessària. Alhora portem restaurants externs perquè aprendre a renovar-se és important: conèixer productes d’altres zones de la península i saber fusionar-los amb els productes de la nostra terra, és la clau per estimular les possibilitats del nostre infinit paladar.

Així, cada dos mesos, es podrà gaudir d’aquest esdeveniment gastronòmic, que a banda del tast del menú temàtic, també s’acompanya amb una introducció dels productes que els comensals degustaran i de com la fusió culinària dóna com a resultat nous sabors. Tot això comptant amb els millors professionals i empreses distribuïdores del país.

Jordi Capella, director de l'Andorra Park Hotel

stats