S'amplia el termini per presentar els treballs al Premi ARA Jove Periodista

Els estudiants que vulguin participar-hi tenen temps fins al 31 de gener, i el jurat donarà a conèixer el seu veredicte el 22 de febrer

L'ARA Andorra, que organitza la quarta edició del Premi Jove Periodista, ha decidit ampliar el termini de presentació dels treballs, que acabava el 25 de gener, fins el proper dia 31. Així, els estudiants que hi vulguin participar, tenen fins a final de mes per fer arribar els seus reportatges en les categories establertes: reportatge escrit, fotogràfic, audiovisual i universitaris.

Cal recordar que enguany la temàtica dels treballs periodístics és lliure, i que s'han avançat les dates de la convocatòria per tal que coincidís amb un període del curs amb menys càrrega de treball. També com a novetat, s'ha ampliat la franja d'edat dels participants fins als 25 anys.

Els treballs es publicaran a l'ARA.ad i el millor de la categoria d'estudiants universitaris s'endurà un viatge per a dues persones a Praga. Per als participants de batxillerat i formació professional es mantenen les tres categories, de manera que els autors del millor reportatge escrit i audiovisual s'enduran cadascun un Ipad de 32 GB, i el guanyador de la categoria de reportatge fotogràfic rebrà una càmera de fotos compacta Nikon.

El jurat del Premi Jove Periodista 2018 avaluarà els treballs segons el seu interès i qualitat periodística i donarà a conèixer el seu veredicte el 22 de febrer. Està format per professionals dels diferents mitjans de comunicació del país: Xavier Mujal, director de RTVA; Arnau Colominas, director d'El Periòdic d'Andorra; Noemí Rodríguez, directora d'estratègia i comunicació de Cadena Pirenaica; Ester Pons, cap de continguts de Ràdio Ser Principat d'Andorra; i Marta Tort, coordinadora de l'ARA Andorra; així com per la responsable de comunicació d'Andbank, Meritxell Roca, i pel director general de la Fundació Valentí Claverol, David Claverol.

El Premi ARA Jove Periodista compta amb el patrocini d'Andbank, Molines Patrimonis, Reig Capital Group, la Fundació Valentí Claverol i ST, en col·laboració amb el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.