Més medalles per a l'equip andorrà

Adrán i Calvet aconsegueixen l'or en bàdminton dobles. Sergi Cuberes guanya els 100 metres. Rubén Prior és plata en judo, categoria 4, menys de 65 Kg

Ara Andorra
1 min
Sergi Cuberes ha guanyat l'or en la seva categoria dels 100m

Andorra la VellaBon dia per a la delegació andorrana dels Special Olympics. Adrán i Calvet han aconseguit la medalla d'or en la competició de dobles de bàdminton, guanyant partits contra França –amb àmplia diferència– i contra Itàlia –un partit més "ajustat i emocionant", com han assegurat membres de la delegació a Anvers–.

Javi Sánchez, participant de bocce, ha jugat contra un contrincant amb tetraplegia en cadira de rodes i, segons l'adjunta al cap de delegació, Elvira Nadal, "ha estat un gran observador del seu rival i ha utilitzat una bona estratègia". Finalment ha quedat quart en la seva categoria. Qui també ha estat quart és Nelson Gonçalves, que ha participat en els 400 metres llisos i, amb una marca de 90.99, batent el seu rècord personal en 4 segons, s'ha quedat just a les portes del podi.

Però el dia ha tornat a deixar més medalles, en aquest cas per a Rubén Prior, que ha guanyat dos dels tres combats i ha aconseguit la medalla de plata en la categoria 4 i menys de 65 quilos. I una altra d'or, la de Sergi Cuberes, que ha guanyat els 100 metres, la prova reina de l'atletisme amb un temps de 17.12.

Pel que fa a la natació, després del 'divisioning' d'avui demà serà el torn dels 25 metres esquena.