Bona actuació al Bàdminton

Enric Adran i Domènec Calvet han competit aquest dilluns contra Bèlgica i Dinamarca. Els judoques i les nedadores han fet les primeres competicions de 'divisioning'

Ara Andorra
1 min
L'Enric Adran i el Domènec Calvet abans de començar la competició de bàsminton de dilluns

Andorra la VellaEl representants andorrans de bàdminton, Enric Adran i Domènec Calvet, s'han estrenat aquest dilluns competint contra l'amfitriona dels Special Olympics, Bèlgica.

Han perdut els dos sets que han jugat amb els belgues. Així, Enric Adran ho ha fet per 21 a 13 i 21 a 15, mentre que Domènec Calvet ha perdut per 21 a 19 i 21 a 8.

Però Enric Adran també ha jugat contra Dinamarca, en un partit molt disputat i que s'ha hagut de decidir en un tercer set i resultat ajustat. Enric Adran ha començat guanyant el primer set per 18 a 21, però ha perdut el segon per 21 a 14, i en el tercer i definitiu ha perdut per la minima 21 a 20.

Aquest dimarts tindran la possibilitat de tornar a intentar superar els danesos.

Pel que fa als judoques Rubén Prior i Pere Casal han competit 'divisioning' aquest dilluns, preparant-se per la competició de dimecres. I les nedadores Coraima Parrilla i Jenny Vilchez també han fet 'diviosing' mentre que aquest dimarts faran la competició de free style de 25 metres.

stats