Un dia dur per a la delegació andorrana

L'Arnau Cerdan s'ha lesionat a 5 minuts del final del darrer quart del partit de bàsquet entre Andorra i Sèrbia. La lesió no ha estat greu però ha obligat l'equip a abandonar el partit quan el resultat era de 23 a 27.

"Avui ha estat un dia molt dur per la delegació andorrana", així ho han definit a l'ARA els seus responsables. La raó d'aquest abatiment la lesió a la cama esquerra que ha patit l'Arnau Cerdan i que li ha impedit seguir jugant a 5 minuts del final del darrer quart del partit de bàsquet entre Andorra i Sèrbia, per al qual cosa l'equip andorrà ha hagut d'abandonar el partit (els partits de bàsquet es juguen amb equips de 2 unificats i no hi havia reserva per substituir-lo).

Sortosament, la lesió de l'Arnau Cerdan no és greu, segons han dit els metges després de fer-li l'atenció necessària, i podrà esperar a tornar a Andorra on s'haurà de sotmetre a una revisió complerta de la cama. Això ha passat quan el resultat era de 23 a 27 favorable a Sèrbia. 4 punts per sota, però amb 3 tirs lliures a favor que ja no s'han pogut materialitzar. Com assenyala el marcador, el partit ha estat molt renyit, igualat i disputat al llarg dels tres primers quarts.

Pel que fa a la resta de competicions, les nedadores Coraime Parrilla i Jenny Vilchez han quedat cinquenes en les dues sèries de 25 metres femení freestyle amb un temps de 31"81 i 41"06 respectivament.

A bàdminton s'ha millorat l'actuació respecte la jornada anterior però amb cara i creu per als jugadors andorrans. Mentre Domènec Calvet ha guanyat els dos sets contra Alemanya, l'Enric Adran ha perdut contra Bèlgica i Hongria. Dimecres tindran una nova oportunitat en els darrers partits que els queden de l'individual masculí.

Amb bocce mentre que dilluns es va perdre en dobles contra Grècia (4-5), aquest dimarts l aparella formada per Jordi Tarifa i Xavi Sánchez han guanyat a Bielorrússia (6-3) i s'han classificat en la 4a posició. Dimecres comencen els individuals.

I finalment, aquest dimarts també s'han disputat les proves de llançament de pes en les quals Sergi Cuberes i Nelson Gonçalves han fet 3 llançaments nuls.

A part de les competicions, aquest dimarts els integrants de la delegació que han volgut han pogut participar del programa de salut en el qual se'ls fa una revisió complerta del seu estat.