Microsites 04/03/2018

Onze esquiadors andorrans participen en el IX Trofeu Internacional d’Esquí

La competició ha tingut lloc a la pista l'Esparver de Soldeu-El Tarter, i s'han disputat sis sèries

Ara Andorra
2 min
La pista l'Esparver de Soldeu-El Trater ha acollit aquest diumenge el IX Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra. / A. T.

Andorra la VellaEnric Adran, Jordi Caetano, Sandra Carvalho, Rui Correia, Sergi Cuberes, Paula Espineta, Jordi Julià, Antoine Llopis, Teo Llopis, Nàdia Naudí i Marc Vilarrubla són els esquiadors andorrans que han participat en el IX Trofeu Internacional d'Esquí Special Olympics Andorra. La competició, organitzada per la delegació andorrana, també ha comptat amb l'assistència de corredors de Catalunya, Aragó, França i Mònaco. La cursa, que s'ha celebrat aquest diumenge al matí a la pista de l'Esparver de Soldeu-El Tarter (Grandvalira), ha consistit en un eslàlom gegant de dues mànegues. Després de la competició tots els participants han gaudit d'un dinar i s'ha celebrat l'entrega de premis.

Onze esquiadors andorrans participen en el IX Trofeu Internacional d’Esquí

Els 32 participants s'han distribuït en sis sèries, d'entre tres i sis corredors cadascuna. En la sèrie A, Correia ha estat primer i Vilarrubla, segon. En la sèrie B, Julià ha quedat segon i Adran, tercer. En la sèrie C, Llopis ha estat el sisè classificat. En la sèrie D, Antoine Llopis ha acabat el segon. En la sèrie E, Naudí ha acabat la primera. Finalment, en la sèrie F, Carvalho ha pujat al caixó més alt del podi, Espineta ha estat la segona i Pérez ha acabat el quart. Uns resultats excel·lents per a tots els participants.

La pista l'Esparver de Soldeu-El Tarter ha acollit aquest diumenge el IX Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra. / A. T.

La Fundació Crèdit Andorrà és l’espònsor oficial la federació esportiva Special Olympics Andorra des del 2007. El IX Trofeu Internacional d’Esquí també compta amb la col·laboració del comú de Canillo i de Grandvalira Social, a més del suport d’Ensisa, Nevasa, Soldeu Esquí Club, Esquí Club d’Andorra, AINA, l’hotel Nòrdic, i del voluntariat.

La pista l'Esparver de Soldeu-El Tarter ha acollit aquest diumenge el IX Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics Andorra. / A. T.
stats