Pere Casal, medalla d’or al seu grup de Judo

L'andorrà participava al nivell 3 en la categoria de 90 Kg

1 min
Pere Casal, medalla d'or de judo als Special Olympics

El judoka andorrà Pere Casal ha aconseguit una altra medalla pel seu palmarès. S'ha proclamat campió dels Special Olympics europeus d'estiu en la categoria de menys de 90 quilos, nivell 3 en una jornada molt variada per la delegació andorrana.



Domènec Calvet ha estat 4t en la competició de bàdminton, després de guanyar dos partits i perdre'n uns altres dos. Segons l'adjunta al cap de delegació, Elvira Nadal, Calvet "està millorant molt el seu joc i, des dels darrers jocs mundials d'Atenes, es pot dir que està progressant molt". Enric Adrán, per la seva banda, ha estat també quart. Aquest dijous arribarà el torn del 'divisioning' i els partits de dobles.



Pel que fa a la selecció de bàsquet, després de la retirada de la passada jornada, i amb Arnau Cerdan i Jimi Pujol lesionats, es quedarà sense possibilitat de medalla. Tot i així l'equip continuarà jugant amb tres jugadores 'unificades' belgues. La delegació ha valorat molt positivament aquesta solució: "els nois podran continuar practicant el joc i seguir participant en l'esdeveniment, tot i que fora de competició, d'aquesta manera continuen aprenent a un nivell molt alt i fan partits que, si no és en uns europeus, difícilment es poden aconseguir".



En la competició de bocce, Javi Sánchez ha perdut els dos partits, ha començat guanyant però segons membres de la delegació "s'ha posat molt nerviós i s'ha desconcentrat".

stats