Primera presa de contacte

La delegació andorrana ha començat aquest diumenge els primers partits de 'divisioning', que a banda de classificar els atletes per grups, serveixen per mesurar l'estat de forma dels nostres representants

Jordi Domingo
1 min
Partit de bàsquet de la selecció andorrana als 'Special Olympics'

Andorra la VellaLa selecció de bàsquet ha començat amb una dura derrota contra Rússia (23-3), que ha presentat un equip "molt fort", segons han explicat a l'ARA responsables de la delegació. Tot i així han aconseguit guanyar a Hongria (12-9) i recuperar així la confiança per acabar el dia amb 3 victòries (Hongria, Finlàndia i Alemanya) i 3 derrotes (Rússia, Sèrbia i Grècia). La competició de bàsquet continuarà aquest dilluns a primera hora, tot i que encara no es coneixen els nous rivals.

Mentrestant després de quatre dies intensos a Heusden-Zolder, la delegació ja es troba als petits bungalous de la vila olímpica, en una zona de molt natural on aprofiten per fer passejades entre les diferents instal·lacions i on també fan sessions de preparació, com la psicològica que han rebut els jugadors de bàsquet per controlar els nervis.

Pel que fa als altres esports, els representants que participen en la boccia, un esport adaptat semblant a la petanca, Javi Sánchez i Jordi Tarifa, han quedat en vuitena i novena posició respectivament i asseguren tenir bones sensacions després de la primera sessió, en la qual han demostrat una concentració excel·lent.

Aquest dilluns serà el torn per als nostres representants de natació, atletisme (100 i 400 metres), llançament de pes i bàdminton, que també estan en fase de 'divisioning' per classificar els atletes per grups.

stats