Jocs Europeus d'Estiu dels Special Olympics

La selecció torna cap a casa

Després d'una cerimònia de cloenda qualificada de "fantàstica" per la delegació, els atletes viatgen aquest diumenge cap a Andorra, on arribaran cap a les 8 del vespre

Dotze dies de Special Olympics donen per a molt i la delegació andorrana s'ho ha passat d'allò més bé en un esdeveniment on, a més, han pogut conèixer altres cultures i competir de manera sana en els "jocs especials", com els agrada anomenar-los.

Una barbacoa i un ball de festa han estat el tancament d'aquests dies d'esport i superació que la delegació andorrana ha viscut a Bèlgica, just després de la cerimònia de cloenda a l'Sportpalais d'Anvers, la qual han qualificada de "fantàstica". Com han explicat des de la delegació els atletes "han ballat al so de la música dels intèrprets belgues i han gaudit de l'espectacle".

Però això s'acaba, i els nostres fan un bon balanç de l'experiència i d'haver portat el nom d'Andorra a un aplec esportiu tan important com aquest: "som uns afortunats pel que hem pogut viure i experimentar", assegura l'adjunta al cap de delegació, Elvira Nada, i "el record d'aquests jocs no ens els podrà prendre mai ningú", afegeix.

"La majoria d'atletes ploren pensant que això s'acaba", expliquen des de la delegació, però segur que tindran temps per pair l'experiència un cop arriben al Principat i puguin explicar les millors anècdotes d'un esdeveniment esportiu però també social i solidari.