alimentació

El producte de quilòmetre zero guanya valor arran de la pandèmia

Les melmelades de Sispony d'El Pastador guanyen tres premis internacionals per l'elaboració artesanal

Els experts preveuen ‘brots verds’ en l’economia de manera gradual

Restauració, oci i 'retail' seran els primers sectors en recuperar-se, mentre que l’hoteler i els viatges hauran de fer front a una recuperació més lenta

El consum de carn augmenta i els sacrificis disminueixen al Principat

"La morfologia del bestiar d'Andorra cada cop és de millor de qualitat", ha dit Casals

"Per menjar bé cal comprar bé"

La dietista Marta Pons ofereix un taller a L'espai sobre una compra saludable

Andorra, entre els països amb menys morts per una dieta pobra

Els factors amb més incidència en les defuncions van ser l'excessiu consum de sodi juntament amb la insuficient ingestió de fruites, verdures, llegums, fruits secs i llet

Fi de la "demonització" de l'ou i el cacau: es poden consumir diàriament

Segons les evidències actuals, el seu consum no s’associa a malalties cardiovasculars, sinó al contrari, ja que poden reduir el risc de tenir-les