Ana Cerezo

Blanc i rosat, colors d’estiu

Tot i els dubtes que planen sobre blancs i rosats, cada vegada són més les bodegues que, fent cas omís a la llegenda urbana que diu que un bon caldo només pot ser negre, produeixen vins de qualitat

Blanc, refrescant, deliciós i saludable

El gaspatxo, un àpat típicament ibèric, s’ha fet un lloc preferent en la dieta mediterrània, especialment a l’estiu

Dolça i sexy

Totes les picotes són cireres, però no totes les cireres són picotes

Un any d’il·lusions

Dissabte vinent volem celebrar el nostre primer aniversari amb una festa adreçada a tothom

Tomàquet fins a la sopa

Tot i que segurament no en siguem conscients, l'extremeny ens arriba a taula més vegades del que ens imaginem

DO Ribera del Guadiana, vins per descobrir

Em permeto proposar-vos una selecció de cinc cellers que us recomano tastar en algun dels restaurants que els ofereixen aquí al país

‘Tortas’: formatges per sucar-hi pa

Cal consumir-les a temperatura ambient o amb un toc d’escalfor -mai acabades de treure de la nevera!- per aconseguir una textura i aroma perfectes

Olives per llepar-se els dits

Hi ha qui se les menja punxant-les amb una forquilla o un escuradents. La meva recomanació és que per gaudir d’una bona oliva amb tots els sentits no us talleu i feu anar els dits

Cerveses artesanes que has de provar

Anar de canyes és molt més que beure cervesa. És també el tastar petites racions de productes ibèrics i assaborir les tapes especialitat de cada bar, taverna, bodega o restaurant que es visita

Triar un bon pernil

Un pernil més car no necessàriament serà més bo que un de més barat. Això sí, quan es tracta d’ibèrics, desconfieu de gangues i ofertes amb preus sospitosament baixos