Ana Cerezo

Posa pebre a la vida!
| 18/10/2018
Originari d'Amèrica, és present en infinitat de receptes i plats tradicionals en cultures gastronòmiques de tot el món

Blanc i rosat, colors d’estiu
| 25/07/2018
Tot i els dubtes que planen sobre blancs i rosats, cada vegada són més les bodegues que, fent cas omís a la llegenda urbana que diu que un bon caldo només pot ser negre, produeixen vins de qualitat

Blanc, refrescant, deliciós i saludable
| 21/06/2018
El gaspatxo, un àpat típicament ibèric, s’ha fet un lloc preferent en la dieta mediterrània, especialment a l’estiu

Dolça i sexy
| 06/06/2018
Totes les picotes són cireres, però no totes les cireres són picotes

Un any d’il·lusions
| 23/05/2018
Dissabte vinent volem celebrar el nostre primer aniversari amb una festa adreçada a tothom

Tomàquet fins a la sopa
| 09/05/2018
Tot i que segurament no en siguem conscients, l'extremeny ens arriba a taula més vegades del que ens imaginem

DO Ribera del Guadiana, vins per descobrir
| 18/04/2018
Em permeto proposar-vos una selecció de cinc cellers que us recomano tastar en algun dels restaurants que els ofereixen aquí al país

‘Tortas’: formatges per sucar-hi pa
| 28/03/2018
Cal consumir-les a temperatura ambient o amb un toc d’escalfor -mai acabades de treure de la nevera!- per aconseguir una textura i aroma perfectes

Olives per llepar-se els dits
| 09/03/2018
Hi ha qui se les menja punxant-les amb una forquilla o un escuradents. La meva recomanació és que per gaudir d’una bona oliva amb tots els sentits no us talleu i feu anar els dits

Cerveses artesanes que has de provar
| 22/02/2018
Anar de canyes és molt més que beure cervesa. És també el tastar petites racions de productes ibèrics i assaborir les tapes especialitat de cada bar, taverna, bodega o restaurant que es visita

Triar un bon pernil
| 08/02/2018
Un pernil més car no necessàriament serà més bo que un de més barat. Això sí, quan es tracta d’ibèrics, desconfieu de gangues i ofertes amb preus sospitosament baixos