menja't andorra

Arguiñano: "Cuino per a la televisió però també a casa; qualsevol cap de setmana ens ajuntem fins a vint persones!"

El polifacètic cuiner, presentador de televisió i fins i tot actor explica per què va passar de treballar al món dels ferrocarrils al de la cuina, i quina va ser la seva primera recepta

Com es fan els millors whiskies del món?

Expert i apassionat d’aquest destil·lat, el Carles Magdaleno de Cava Benito revela alguns secrets i anècdotes de la denominació d’origen escocesa

Cuina canadenca: diversitat, fusió i tradició

El xarop d’auró és el producte estrella, l’or líquid del país

Laurent Fix: "A Andorra trobo a faltar cambrers que em diguin: amb aquest plat jo proposo aquest vi"

L'escola d’hostaleria del Lycée Comte de Foix forma des de fa més de 20 anys a futurs professionals: el seu coordinador lamenta que, tot i els esforços, sigui una feina "menystinguda" al país

Vins i caves, indispensables a la taula per festes

Alguns consells per encertar amb les propostes que millor s’adapten als plats

Un bon tros de 'chuletón' en una 'casa de pissarra'

Set anys després d’iniciar l’aventura de l’Arbeletxe, la Tota i l’Axier han convertit el restaurant en un dels més emblemàtics de la capital alturgellenca

Beneficis i perills de l'alimentació vegana

Els qui segueixen aquesta dieta no mengen carn ni aliments d’origen animal, però cal tenir en compte una sèrie de premisses per no descuidar la salut

Restaurant Coma: essència andorrana des de la més pura cuina d’autor

Ubicat a la placeta Monjó del Centre Històric, concretament a l’immoble Cal Pollet, antiga fàbrica de tabac, la Clàudia Coma l'ha convertit en un singular restaurant de plats elaborats i originals

Marc Ribas: "Vaig entrar al món de la gastronomia per guanyar quatre peles"

Apassionat de la cuina, aporta als programes ‘Cuines’ i ‘Joc de cartes’ de TV3 una imatge trencadora del concepte clàssic de cuiner, tot i que ell té una altra vocació...

Cuina russa: riquesa multicultural i varietat de sabors

Les sopes, les empanades o la carn marinada predominen dins d’una gastronomia especialment calòrica

Denis Garcia: "He estat un privilegiat a Andorra, m’he sentit com a casa meva"

Reconeix que enyora estar al capdavant d'un restaurant, i que li costa passar per davant del Don Denis; a la vegada, és crític amb la manca de personal qualificat al sector: "Si el Govern no vol que Andorra creixi d’acord, però si volen que prosperi tot passa perquè obrin més els permisos"

Bunyols tot l'any

L’obrador d’en Toni elabora de manera artesanal un producte exquisit i irresistible

"Existeix una connexió entre nosaltres que només poden entendre els que són bessons"

Els mediàtics cuiners, protagonistes del conegut programa de televisió 'Torres en la cocina', tenen un petit vincle amb Andorra

La recepta: ou a baixa temperatura amb cremós de patata, molles de pa, pernil ibèric i tòfona

Un plat per no defraudar els nostres convidats, que ens porten els xefs de MiraKbé

Restaurant històric: l'Era d'en Jaume

Fa més de 35 anys que Llorts compta amb un encantador restaurant, ubicat a una casa que data del segle XVII

Albert Coll: "De cuines només n'hi ha dues, la bona i la dolenta"

El xef, que gestiona la Bodega Poblet i la Cantina de Racons, no té pèls a la llengua: assegura que el producte andorrà no existeix i demana un replantejament de les jornades Andorra a Taula