menja't andorra

Cuina russa: riquesa multicultural i varietat de sabors

Les sopes, les empanades o la carn marinada predominen dins d’una gastronomia especialment calòrica

Denis Garcia: "He estat un privilegiat a Andorra, m’he sentit com a casa meva"

Reconeix que enyora estar al capdavant d'un restaurant, i que li costa passar per davant del Don Denis; a la vegada, és crític amb la manca de personal qualificat al sector: "Si el Govern no vol que Andorra creixi d’acord, però si volen que prosperi tot passa perquè obrin més els permisos"

Bunyols tot l'any

L’obrador d’en Toni elabora de manera artesanal un producte exquisit i irresistible

"Existeix una connexió entre nosaltres que només poden entendre els que són bessons"

Els mediàtics cuiners, protagonistes del conegut programa de televisió 'Torres en la cocina', tenen un petit vincle amb Andorra

La recepta: ou a baixa temperatura amb cremós de patata, molles de pa, pernil ibèric i tòfona

Un plat per no defraudar els nostres convidats, que ens porten els xefs de MiraKbé

Restaurant històric: l'Era d'en Jaume

Fa més de 35 anys que Llorts compta amb un encantador restaurant, ubicat a una casa que data del segle XVII

Albert Coll: "De cuines només n'hi ha dues, la bona i la dolenta"

El xef, que gestiona la Bodega Poblet i la Cantina de Racons, no té pèls a la llengua: assegura que el producte andorrà no existeix i demana un replantejament de les jornades Andorra a Taula