Fa 10 anys 11/10/2022

Detenen tres veïns de la Seu per un delicte de contraban i pertinença a banda criminal

En el moment de l'arrest duien 5.000 paquets de tabac valorats en 19.300 euros

ARA Andorra
1 min
El material de contraban decomissat per la guàrdia civil

La Seu d'UrgellTal dia com avui de fa 10 anys, l'11 d'octubre de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimarts a Igualada a tres veïns de la Seu d'Urgell amb 5.000 paquets de tabac ros de contraban valorats en 19.300 euros. A tots tres se'ls imputa un presumpte delicte de contraban i pertinença a banda criminal. L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Les detencions es van produir com a conseqüència de les sospites de la Guàrdia Civil sobre unes persones que es dedicarien a transportar tabac de contraban a diverses localitats. Finalment, els agents van detenir M.G.G., de 53 anys, J.M.J.M., de 45 anys i S.E.S., de 27 anys, els tres veïns de la Seu d’Urgell.

En el moment de la detenció, es disposaven a descarregar de l'interior d'un Seat Toledo els 5.000 paquets de tabac de contraban que pretenien remetre a través d'una empresa de paqueteria. Pels mateixos fets es va decomissar un Opel Vectra, que era conduït per un dels detinguts i que realitzava funcions de 'pilot'.

Els agents han instruït diligències, que juntament amb els detinguts, el tabac decomissat i els vehicles, seran posats a disposició del Jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell.

stats