Publicitat
Publicitat

LA TRIA 'TECH'

12 aplis mòbils per portar el Barça a la butxaca avui i la resta de l'any

Amb ocasió del partit de final de la Lliga de Campions que aquest vespre enfrontarà el Futbol Club Barcelona amb el Juventus de Torí a l'estadi olímpic de Berlin, i on l'equip català aspira a aconseguir el segon triplet de la seva història, repassem algunes aplicacions mòbils vinculades al club i a la competició.

Per començar, hi ha les aplicacions 'oficials' del Barça, beneïdes pel club. Hi ha en preparació una apli específica per a socis, que permetrà fer totes les gestions des del telèfon. De moment es poden descarregar aquestes:

1. FC Barcelona (Android, iOS) Notícies i fotografies de tots els equips del Barça, audició de la ràdio del club i venda d'entrades de futbol i bàsquet.

2. FCB Trivia Fans (Android, iOS) Joc per demostrar coneixements sobre Entrenadors, Història, Partits, Trofeus i Curiositats del club. Permet xatejar mentre es juga.

3. FCB Connect (Android, iOS) Agregador per seguir l'activitat de l'equip i els seus jugadors a les xarxes socials. Inclou qüestionari per descobrir a quin jugador del primer equip t'assembles.

4. FCB Keyboard (Android) Per disfressar de blaugrana el teclat virtual dels dispositius amb el sistema operatiu de Google.

5. FCB MathChampion (Android, iOS) Joc infantil amb reptes matemàtics on el premi són 200 fotografies i vídeos dels jugadors del primer equip.

6. FCB Seient Lliure (Android, iOS) Per als socis abonats, que poden alliberar el seient quan no l'hagin de fer servir. Inclou alertes dels pròxims partits al Camp Nou i al Palau Blaugrana.

7. FCB Passaport (Android, iOS) Per gestionar l'accés gratuït al Camp Nou dels socis no abonats menors de 14 anys. L'adult acompanyant pot gestionar diversos passaports. L'aplicació indica la porta d'entrada més propera a la localitat.

8. FCB Penyes (Android) Directori de les penyes del Barça per tot el món, amb les seves notícies d'actualitat.

9. FCB Albums (Web) Per crear àlbums de fotografies combinant imatges pròpies i dels jugadors del club. Els àlbums creats es poden comprar en format digital o encarregar-ne la seva impressió en tres mides diferents per rebre'ls a casa.

I també...

10. TV3 en directe (Android, iOS, Windows Phone, web). La televisió pública catalana emet en directe el partit i la programació especial que l'acompanya.

11. UEFA.com (Android, BlackBerry, iOS) L'aplicació mòbil de la UEFA. Resultats, alertes, classificacions, notícies, calendari i minut a minut dels partits.

12. Virtual Arena El sistema MediaCoach que Mediapro té instal·lat en els estadis de tots els equips de Primera i Segona de la Lliga espanyola proporciona gràfics i estadístiques d'allò més detallades. Pagant cinc euros també es poden veure vídeos.

 

Postveritat

Etiquetes